EĞİN GASTRONOMİ KULÜBÜ | |||
Akademik Danışman | Öğr. Gör. Tamer CÖMERT | ||
Kulüp Başkanı | Zehra HOPANOĞLU | ||
Kuruluş Tarihi | 07.12.2021 | ||
Kulüp Mail Adresi | egastronomiklb@erzincan.edu.tr | ||
Kulüp Danışman Birimi | Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Okulu | ||
Amacı / Hedefi | Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci kulüplerinin kurulu, ile, faaliyet ve denetimine ilişkin esaslar düzenlemektir. |
S.N. | TARİH | ETKİNLİK TÜRÜ | KONUSU |
---|---|---|---|
1 | |||
2 | 25-28 Nisan 2024 | Gezi | Gastronomi Rotası VAN Gezisi |
3 | 30 Nisan 2024 | Kültürel Etkinlik | Bahar Partisi |
4 | 29 Mart 2024 | Kültürel Etkinlik | İftar Yemeği |
5 | 04 Ocak 2024 | Kültürel Etkinlik | Kulüp Öğrencileri İle Helva Yapımı ve Dağıtımı |
6 | 15-18 Kasım 2023 | Yarışma | Anadolu’ nun Mirası Soframda Yemek Yarışması”8 Katılımcı |
7 | 22-24 Kasım 2023 | Söyleşi | Cumhuriyet Dönemi Türk Mutfağı İle Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Gastronomi Alanında Olası Gelişme Şef Filiz GÖKDEMİR, Şef Bülbül KARAKAŞ |
8 | 24 Kasım 2023 | Kültürel Etkinlik | Gastronomi Bölümü Kaynaşma ve Motivasyon Partisi |
9 | 14 Ocak 2023 | Kültürel Etkinlik | Sinema Günleri |
10 | 15 Ocak 2023 | Kültürel Etkinlik | Lahmacun Yeme Etkinliği |
11 | 16 Ocak 2023 | Kültürel Etkinlik | Helva Günleri |
12 | 04 Ocak 2023 | Kültürel Etkinlik | Eğin Gastronomi Sinema Günleri |
13 | 09 Aralık 2022 | Kültürel Etkinlik | Aşure Yapımı |
14 | 05 Aralık 2022 | Kültürel Etkinlik | İrmik Helvası Yapımı |
15 | 22-24 Nisan 2022 | Gezi | Gastronomi Turizmi Farkındalık Gezisi” Kahramanmaraş-Gaziantep-Kilis |
16 | 12-13 Mayıs 2022 | Yarışma | Anadolu’nun Mirası Soframda Yemek Yarışması |
17 | 19-20 Nisan 2022 | Söyleşi | Gastronomi ve Gastronomi Söyleşileri” Yemek Uzmanı Yazar Sahrap SOSYAL |